Despre noi

CityMoor Properties este astăzi unul dintre cele mai ambițioase proiecte de pe piața imobiliară din România, conturat prin mixul autentic ale celor mai actuale tehnici arhitecturale și de design interior.

Prin dedicarea celor mai pricepuți proiectanți și prin implicarea activă a tuturor membrilor din spatele conceptului, CityMoor reușește să aducă mai aproape de tine stilul de viață pe care îl visezi. Dincolo de dorința de a îmbina siguranța și confortul, CityMoor este un concept imobiliar inovativ și modern, care se dedică permanent scopului final: mulțumirea și calitatea stilului de viață pe care îl alegi odată cu alegerea imobililui tău.

Povestea noastra

Povestea conceptului CityMoor Properties este scrisă în fiecare zi de către cei care ne aleg. Într-o piață care abundă de posibilități, am ales să oferim mai mult decât șansa de a face mai bună alegere; am ales să le oferim clienților noștri o experiență care pornește de la realizarea schiței, calitatea materialelor utilizate pentru construcțiile noastre și care merge până la vizualizarea traiului în spațiul proiectat.

În prezent, CityMoor este un proiect în expansiune care progresează prin valoare, implicare și respectul dedicat clienților.

Valorile noastre

CALITATE CANTITATE

Credem în relațiile pe care le dezvoltăm cu partenerii noștri și ne dorim ca ele să dureze. Alegem să aplicăm acest principiu și atunci când dezvoltăm noi proiecte.

DETALIILE SUNT POVESTEA

Cele mai bune proiecte sunt întotdeauna cele care sunt construite cu atenție la elementele care constutuie baza. Alegem să aplicăm acest principiu și atunci când inaugurăm spații noi, chiar de la fundație.

TU ÎNAINTE DE TOATE

O simplă alegere poate să producă o schimbare fundamentală în tot ceea ce faci. Aplicăm același principiu și atunci când însoțim clienții în vizionările apartamentelor, pentru că nimic nu este mai important decât ca alegerea finală să fie potrivită cu așteptările pe termen scurt și, cu cele pe termen lung

0 +
M2 construiti
+
Apartamente
+
Locuri de parcare

STRATEGIE, MISIUNE, VIZIUNE

CityMoor Properties își îmbunătățește în fiecare zi modul și resursele de lucru și implementare. Lucrăm constant la noile concepte și ne adaptăm continuu la trendurile de pe piața imobiliară, fără a ne altera simțul originalității.

Disponibil pentru

Rezervare imediata!

Esti interesat ?

E timpul sa descoperi

Apartamentele noastre

Știm că perfecțiunea și confortul sunt rar întâlnite în societatea actuală, dar e atât de ușor să le recunoști atunci când le întâlnești. Exact asta am creat la CityMoor Properties: un proiect care să transforme inima Bucureștiului în inima casei tale.

ADDRESA:

Bd. Theodor Sperantia nr.83,
Sector 3,Bucuresti

Telefon:

+40 799 199 017

E-mail:

contact@citymoor.ro

CONTACT AGENT

CITYMOOR Construct Srl

Dezvoltator
CUI: RO39762584
Nr. Reg. Comertului: J40/11842/2018
Sediu: Sos. Mihai Bravu nr. 43

  • +40 799 199 017
  • contact@citymoor.ro
Stabileste o vizionare

ENQUIRE

© Citymoor. Toate drepturile sunt rezervate.